Co-creatie

Methodes maken we samen

Co-creatie is cruciaal bij de ontwikkeling van onze lesmethodes. We ontwikkelen alles samen met onze doelgroep. Daarvoor zijn we continu in gesprek met leerkrachten en leerlingen. Via panels, partnerscholen en enquêtes ontvangen we waardevolle feedback, ideeën en tips die we meenemen in de ontwikkeling. Net zo lang tot we weten dat iets in de praktijk écht werkt. Voor minder doen we het niet.

Partnerscholen

We ontwikkelen de methodes van Blink Wereld samen met leerkrachten en leerlingen op onze partnerscholen. Elke les wordt op minstens drie scholen uitgeprobeerd om zeker te weten dat de les in de praktijk werkt. Onze coördinatoren gaan op bezoek bij de partnerscholen om lessen bij te wonen. Met de feedback, ideeën en tips van leerkrachten en leerlingen die coördinatoren verzamelen, wordt het materiaal verbeterd en de puntjes op de i gezet.

Panels

Vind jij het leuk om af en toe mee te denken over de ontwikkeling van het onderwijs? We zoeken regelmatig leraren voor panels. Bijvoorbeeld over werken met tablets in de klas of differentiëren in combinatiegroepen. Naast dat je meedenkt over de ontwikkeling van het onderwijs, kom je in contact met leerkrachten van andere scholen en hoor je hoe zij werken. Veel leerkrachten ervaren deelname aan panels als zeer waardevol. Als dank voor je inzet ontvang je natuurlijk ook een vergoeding.

Inschrijving verplicht je tot niets. Wanneer je geselecteerd bent voor een panel ontvang je een berichtje, waarna je kunt kiezen om hieraan deel te nemen.

Ontdek de wereld.