Ontdek.Onze doelgroep

Co-creatie is cruciaal bij de ontwikkeling van onze lesmethodes, magazines en evenementen. We ontwikkelen alles samen met onze doelgroep. Daarvoor zijn we continu in gesprek met leraren, ouders en kinderen. Via panels, partnerscholen en enquêtes ontvangen we waardevolle feedback, ideeën en tips die we meenemen in de ontwikkeling. Net zo lang tot we weten dat iets in de praktijk écht werkt. Voor minder doen we het niet.

Panels leraren

Vind jij het leuk om af en toe mee te denken over de ontwikkeling van het onderwijs? We zoeken regelmatig leraren voor panels. Bijvoorbeeld over werken met tablets in de klas, differentiëren of het enthousiasmeren van kinderen voor je vak. Naast dat je meedenkt over de ontwikkeling van het onderwijs, kom je in contact met leraren van andere scholen en hoor je hoe zij werken. Veel leraren ervaren deelname aan panels als zeer waardevol. Als dank voor je inzet ontvang je natuurlijk ook een vergoeding.

Inschrijving verplicht je tot niets. Wanneer je geselecteerd bent voor een panel ontvang je een berichtje, waarna je kunt kiezen om hieraan deel te nemen.

Partnerscholen

Vanaf de start van de ontwikkeling van onze concepten betrekken we leerlingen, leraren en directies. We werken daarvoor samen met partnerscholen. Per lesmethode werken ongeveer 30 scholen intensief mee aan de ontwikkeling en verbetering van onze lesmethodes. Tijdens het ontwikkeltraject, maar ook daarna. Onze lesmethodes zijn nooit ‘klaar’. Met de feedback, ideeën en tips van leraren en leerlingen wordt het materiaal continu verbeterd en worden de puntjes op de i gezet.

Leraren die ons adviseren, geven terug dat ze dit ook voor zichzelf waardevol vinden. Om met een nieuwe blik naar hun eigen onderwijs te kijken en zichzelf uit te dagen nieuwe technieken en werkvormen te proberen. Ook het delen van ervaringen met collega’s van de eigen school en die van andere partnerscholen ervaren ze als verrijkend.

Wil jouw school ook partnerschool worden?

Ontdek de wereld.