Wired - Engels voortgezet onderwijs

Wired is een nieuwe, complete en digitale methode met spannende ‘echte’ Engelstalige films, bijzondere televisiefragmenten, mooie (comic) books, hilarische YouTube-filmpjes en eigentijdse muziek. Geselecteerd door leerlingen zelf en dus aansprekend voor hen. Altijd een bron die een fascinerende nieuwe wereld voor hen opent via de Engelse taal.

Proeflessen vanaf maart 2017

Binnenkort vind je hier uitgebreide informatie over Wired. Gratis proeflessen om een kijkje in de methode te nemen komen in maart 2017 beschikbaar, maar we gaan uiteraard al eerder communiceren over Wired. Ben je nu al nieuwsgierig en heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met onze uitgever Hetty Hurkmans: hetty.hurkmans@blink.nl

Partnerscholen

Net als al onze methodes wordt ook deze methode voor Engels volledig ontwikkeld samen met docenten van circa 30 partnerscholen. Tijdens het ontwikkeltraject, maar ook daarna werken wij intensief met hen samen. Onze lesmethodes zijn nooit ‘klaar’. Met de feedback, tips en idee├źn van docenten en leerlingen wordt het materiaal continu verbeterd en doorontwikkeld. Docenten die ons adviseren geven terug dat ze dit ook voor zichzelf waardevol vinden. Om met een nieuwe blik naar hun eigen onderwijs te kijken en zichzelf uit te dagen nieuwe technieken en werkvormen te proberen. Ook het delen van ervaringen met collega’s van andere partnerscholen ervaren ze als verrijkend. Wil je als docent of school meewerken aan de ontwikkeling van deze nieuwe methode en een jaar lang gratis ons lesmateriaal proberen in de klas? Meld je dan aan als partnerschool.

Meld je aan