Stimuleren van lezen in Nederland.

Stimuleren van lezen is een groot thema binnen het onderwijs. Uit onderzoek blijkt dat het niet uit maakt wat kinderen lezen: boeken, tijdschriften, strips, alles is goed. Als ze maar leeskilometers maken.

Nieuwsgierigheid is dé motivatie voor kinderen om te (blijven) lezen. Daarom zijn er de magazines van Blink. Deze sluiten naadloos aan op de belevingswereld van kinderen, blijven de nieuwsgierigheid voeden en zo het leesplezier vergroten.

Ook dit jaar verspreiden wij weer gratis kennismakingsmateriaal van onze tijdschriften op alle scholen in Nederland en Vlaanderen. Ontdek. Lezen uit nieuwsgierigheid.

Een kijkje in de tijdschriften

Blink Media is een uitgeverij met passie voor kinderen en onderwijs. Alle magazines worden vol enthousiasme in samenwerking met kinderen, ouders en leerkrachten ontwikkeld.

Extra proefexemplaren

Hebben jullie meer tijdschriften nodig om uit te delen in de klassen? Mail ons dan via service.media@blink.nl, bel 073-8500033 of bestel ze online. OP=OP

  • Proefnummer Bobo: groep 1 en 2
  • Proefnummer Okki:  groep 3 en 4
  • Voorproefje Wild van Freek: groep 4, 5 en 6
  • Voorproefje National Geographic Junior: groep 6, 7 en 8

Pica Typen

Blind typen is een onmisbare vaardigheid voor de toekomst. We hebben daarom, naast onze lesmethodes en tijdschriften, ook een typecursus ontwikkeld geschikt voor leerlingen in groep 5,6,7 en 8. In een reis om de wereld worden type-opdrachten gecombineerd met allerlei weetjes en filmpjes. Zo leren de kinderen in slechts 12 weken razendsnel blind typen. Beschikbaar in Azerty en Qwerty.

Ontdek de wereld.