Ontdek.De tijdschriften

Blink Media is een uitgeverij met passie voor kinderen en onderwijs. Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior worden vol enthousiasme in samenwerking met kinderen, ouders en leerkrachten ontwikkeld.

Bobo

Bobo is er speciaal voor kleuters. Met Bobo gaan kinderen aan de slag met leuke cijfer- en letteroefeningen, puzzels, kleurplaten, knutsel-opdrachten en voorleesverhalen. Verder heeft Bobo een website vol met leerzame spelletjes, apps en producten. Geschikt voor kinderen in groep 1 en 2.

Okki

Okki is er speciaal voor kinderen die leren schrijven, lezen en rekenen in groep 3 en 4. Okki staat vol met puzzels, moppen, weetjes, knutsel- en tekenopdrachten. Elke maand zit er ook een speciaal leeskatern met Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks van schrijver Paul van Loon in Okki.

Okki wordt samen met leerkrachten ontwikkeld, hierdoor sluit het goed aan bij wat de kinderen op school leren. Geschikt voor kinderen in groep 3 en 4.

Wild van Freek

Wild van Freek is het tijdschrift voor alle kinderen die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het tijdschrift staat vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzenen moppen! Geschikt voor kinderen in groep 4,5 en 6.

National Geographic Junior

In National Geographic Junior leren kinderen de wereld op een leuke manier ontdekken doormiddel van weetjes over wilde dieren en woeste natuur. National Geogrpahic Junior sluit goed aan bij de interesse en het niveau van kinderen uit groep 6, 7 en 8. Het vergroot de algemene kennis van kinderen en is handig voor spreekbeurten en werkstukken op school.

Ontdek de wereld.