Expeditie National Geographic Junior

Stap in de wereld van National Geographic Junior! In 2015 vond de allereerste editie plaats van het grootste en avontuurlijkste outdoorevent voor het hele gezin. Bezoekers kregen de kans om in één dag de wereld te ontdekken. Gewoon in eigen land. Van het poolgebied, naar de Sahara en rechtstreeks door naar de jungle.

Speuren en ontdekken

Kinderen werden uitgedaagd om het mysterie rondom een onbekend dier op te lossen. Speurend naar aanwijzingen op het terrein, doorkruisten zij de verschillende themawerelden. De jonge avonturiers stonden te popelen om oog in oog te staan met vogelspinnen en slangen tijdens de reptielenshow.

 “Dit event brengt National Geographic Junior letterlijk tot leven,” legt hoofdredacteur Renske Lamers uit. “Het is uniek omdat het niet alleen een avontuur voor kinderen is, maar ook voor hun ouders.”

Nederland heeft hiermee als eerste land ter wereld een succesvol National Geographic-event gerealiseerd. En… dat smaakt naar meer! Daarom bereiden wij ons nu al voor op een tweede editie.

Partner worden van Expeditie National Geographic Junior?

We werken ook voor de tweede editie graag met partners samen. Het event biedt ruime mogelijkheden als communicatieplatform en is bij uitstek geschikt om uw merk of organisatie te profileren. Wij kunnen, afhankelijk van uw doelstellingen, op maat met u een samenwerking ontwikkelen waarbij het draait om optimale zichtbaarheid en 1-op-1 interactie met de doelgroep.

In 2015 waren onder meer de volgende partijen partner van het NGJ event:

  • Scouting. De kinderen proefden van het echte Scouting-gevoel met leuke activiteiten zoals spijkerbroek hangen en survivalbandjes knopen.
  • Met Mercedes op virtual safari
  • Wie is de snelste?  Ervaar zelf wat Geofort te bieden heeft en leg als snelste het doolhofparcours af. 
  • Canon organiseerde fotoworkshops.
  • Met Mad Science en Youtech konden de kids als een echte professor aan de slag met leuke experimenten.
  • En partner Waterspaarders liet de kinderen ervaren hoe lang een minuut is door touwtje springen. 

Meer weten?
Inge Baken, Manager Partnerships
T 06 20385279
E inge.baken@blink.nl