Ontdek.De tijdschriften

Blink Media is een uitgeverij met passie voor kinderen en onderwijs. Bobo, Wild van Freek en National Geographic Junior worden vol enthousiasme in samenwerking met kinderen, ouders en leerkrachten ontwikkeld.

Bobo

Bobo is er speciaal voor kleuters. Met Bobo gaan kinderen aan de slag met leuke cijfer- en letteroefeningen, puzzels, kleurplaten, knutsel-opdrachten en voorleesverhalen. Verder heeft Bobo een website vol met leerzame spelletjes, apps en producten. Geschikt voor kinderen in de 2e en 3e kleuterklas en leerjaar 1.

WILD VAN FREEK

Wild van Freek is het magazine voor alle kinderen die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het magazine staat vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen en moppen! Geschikt voor kinderen in leerjaar 2 en 3.

NATIONAL GEOGRAPHIC JUNIOR

In National Geographic Junior leren kinderen de wereld op een leuke manier ontdekken doormiddel van weetjes over wilde dieren en woeste natuur. National Geogrpahic Junior sluit goed aan bij de interesse en het niveau van kinderen uit leerjaar 4,5 en 6. Het vergroot de algemene kennis van kinderen en is handig voor spreekbeurten en werkstukken op school.

Ontdek de wereld.