Blink Nederlands bovenbouw h/v

Meer impact met het vak Nederlands

Blink Nederlands is een nieuwe inspirerende methode voor havo- en vwo-bovenbouw die leerlingen laat ervaren hoe krachtig taal is. Dat doen we door taal te koppelen aan thema’s die hen werkelijk bezighouden. Thema’s die de nieuwsgierigheid prikkelen en de rijkheid en relevantie van het vak laten zien.

Het lesprogramma van Blink Nederlands is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten uit de didactiek en de neuropsychologie en voldoet aan alle wettelijke eisen. En bovenal: Blink Nederlands laat zien dat het vak Nederlands middenin de maatschappij staat.

 

 

Blink Nederlands in jouw lessen?

Ben jij nieuwsgierig naar wat Blink Nederlands voor jouw lessen kan betekenen? Geef in de onderstaande scan aan hoe jij aankijkt tegen het vak Nederlands in havo- en vwo-bovenbouw.

Kies in de scan steeds uit twee alternatieven en ontdek op welke manier Blink Nederlands aansluit bij jouw ideeën en wensen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van Blink Nederlands? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Daarin praten we je maandelijks bij over waar we staan met de ontwikkeling van de methode en geven we je een uitgebreider kijkje in de keuken van Blink Nederlands.

Nieuwsgierig naar meer?

Ben jij benieuwd naar de eerste module en wil je graag meer informatie ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter.
Ik wil graag

We verwerken je gegevens zoals beschreven in onze Privacyverklaring.

Ontdek de wereld.