Op avontuur in de natuur met Freek Vonk

Wild van Freek is het tijdschrift voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. In het tijdschrift neemt Nederlands bekendste bioloog de kinderen mee op avontuur. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het magazine geeft een uniek kijkje in het leven van Freek. Daarnaast staat het vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws! Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar.
Magazine

Het tijdschrfit staat boordevol avonturen, dieren, wildernis, moppen, puzzels, weetjes, strips en nog veel meer! Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar.

Abonneren
Specials

Twee keer per jaar verschijnt er een Wild van Freek special. Je ontvangt deze bij een plus en superplus abonnement, maar kunt deze ook los kopen in de webshop.

Website

Wil je helemaal niks van de avonturen van Freek missen of heb je een vraag voor Freek? Bezoek de website en blijf op de hoogte van alles wat Freek meemaakt. 

wildvanfreek.nl