Vacature Coördinator Customer Service

Ben jij een ervaren en gedreven Coördinator Customer Service die onze afdeling kan begeleiden naar de volgende fase van onze groei? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de customer service afdeling van de vijf kindermerken van Blink; namelijk Bobo, Okki, National Geographic Junior, Wild van Freek en Pica Typen.

Als meewerkend coördinator zorg je voor een optimale bezetting op basis van de forecast en analyses en daarbij ook voor efficiency door het optimaliseren en automatiseren van processen. Je brengt teams, systemen en workflow samen zodat klanten proactief geholpen worden wat zorgt voor een optimale klanttevredenheid.

In hoofdlijnen;

 • In deze rol geef jij dagelijkse sturing aan het customer service team. Tevens ben je meewerkend voorman / voorvrouw.
 • Je bouwt samen met je teamleider aan de customer service organisatie, anticipeert daarbij op de snelle groei van het bedrijf en begeleidt de afdeling customer service naar een hoger, professioneel niveau. Je kan daarbij de vertaalslag maken naar meetbare doelstellingen.
 • Je signaleert verbetermogelijkheden en werkt deze initiërend uit tot verbetervoorstellen. Je bent doorlopend bezig met het monitoren van de klantbehoeften en het bewaken en verbeteren van de systemen en procedures.
 • Als echte people manager spreek je mensen aan – indien nodig – op houding en gedrag om hun prestaties te verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

Wie ben jij?

 • Jij bent van nature een regelaar met mensgericht leiderschap, een organisator, verbinder én analist in één. Aan jou de uitdaging om dagelijks de juiste combinatie hiervan te vinden binnen onze informele, resultaat- en mensgerichte cultuur.
 • Als persoon ben je open, verantwoordelijk, georganiseerd, hou je van aanpakken en werk je graag samen. Het team is op zoek naar iemand die niet alleen frisse ideeën inbrengt, maar die ook werkelijkheid kan maken. Iemand die collega’s – ook binnen andere teams – mee kan nemen en verbinden maar ook af en toe nee durft te zeggen. Daarbij vragen we:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding (bijv. HEAO of Hoge Hotelschool).
 • Minimaal 4 jaar ervaring in een coördinerende functie binnen een (commerciële) customer service omgeving.
 • Aantoonbare ervaring in het succesvol opzetten of door ontwikkelen van customer service (kanalen) met bijbehorende technologieën en tools. Tevens kennis van de moderne klant met bijbehorende verwachtingen.
 • Klantgerichtheid.
 • People management skills; goed kan coachen en uitstekend kan communiceren.
 • Kennis van en ervaring met continue verbetertrajecten en automatiseren van processen.
 • Analytisch vermogen.

Wie zijn wij

Blink bereikt kinderen en jongeren door uit te gaan van hun belevingswereld en ze uit te dagen zichzelf en de wereld te ontdekken. Blink ondersteunt ouders, leerkrachten, kinderen en andere partners met concepten voor thuis en op school. Je moet dan denken tijdschriften, websites, apps en digitale lesmethodes.

Met meer dan 75 medewerkers in hartje Den Bosch is Blink een pionier op het gebied van kindereducatie en media.

Merken als Groove.me, Blink Wereld, Plot26, Wired, Saga, Pica Typen, Bobo, Okki, National Geographic Junior en Wild van Freek horen bij ons.

Wij bieden

Een veelzijdige en ondernemende baan met veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze collega’s zijn enthousiaste professionals en wij gaan informeel met elkaar om. Er is aandacht voor elkaar. Niet alleen als het om serieuze zaken gaat, óók bij het koffiezet apparaat en de maandelijkse donderdagmiddagborrel.

We zoeken iemand voor 24 -32 uur per week. Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Voor de functie is de CAO voor het Uitgeverijbedrijf van toepassing. Onze arbeidsvoorwaarden met aandacht voor je werk-privé balans zijn goed en uiteraard worden reiskosten vergoed. Je werk kan (deels) vanuit huis worden uitgevoerd.

In deze rol rapporteer je aan de teamleider Marketing, Sales en Customer Service.

Reactie

Ben je enthousiast over deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur je motivatie en cv voor 21 december 2020 naar Myrthe van Houten – myrthe.van.houten@blink.nl ovv ‘sollicitatie coördinator customer service’.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ontdek de wereld.