De tijdschriften van Blink

Met Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior is Blink de grootste Nederlandse uitgever van educatieve kindermerken. Van oudsher zijn de merken vooral bekend als tijdschrift, maar inmiddels worden deze 360° uitgebouwd. Er zijn veel succesvolle concepten ontwikkeld. Denk aan televisie, video, apps, websites, theatervoorstellingen etc. Blink zet haar merken ook in voor partnerships als deze kunnen leiden tot wederzijdse conceptuele versterking.

Onze merken

Speciaal voor kleuters

Je kind leert als kleuter razendsnel. Bobo ondersteunt dit leerproces door kinderen op een leuke manier te laten oefenen. Met Bobo leren kinderen door middel van puzzels, voorleesverhalen, doe-opdrachten, knutsel- en kleurplaten. Je kleuter leert op deze manier ongemerkt en ontdekt steeds meer wat hij zelf al kan. Zo bereidt Bobo kinderen in groep 1 en 2 voor op de grote stap naar groep 3.
Lees meer
voor kinderen van 4 en 5 jaar

Thuis lezen en schrijven met Okki

Okki is er speciaal voor kinderen die leren schrijven, lezen en rekenen in groep 3 en 4. Met Okki staat vol met puzzels, moppen, weetjes over dieren en de wereld, knutsel- en tekenopdrachten en leesverhalen. Okki wordt samen met leerkrachten ontwikkeld, hierdoor sluit het goed aan bij school.
Lees meer
voor kinderen vanaf 5 jaar

Wild van Freek

Wild van Freek is het tijdschrift voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. In het tijdschrift neemt Nederlands bekendste bioloog de kinderen mee op avontuur. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het magazine geeft een uniek kijkje in het leven van Freek. Daarnaast staat het vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws! Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar.
Lees meer
Op avontuur in de natuur met Freek Vonk

National Geographic Junior

Vanaf groep 6 wordt de wereld voor een kind steeds interessanter. Met National Geographic Junior leren kinderen de wereld op een adembenemende manier kennen.
Lees meer

Pica Typen

Pica Typen is de typecursus van Blink. De typecursus van Pica maakt leren typen leuk! Tijdens de cursus nemen we de kinderen mee op wereldreis en gaan we naar maar liefst 60 verschillende bestemmingen. De typeopdrachten worden gecombineerd met weetjes, spectaculaire foto’s, grappige filmpjes en quizzen. Zo blijft de online typecursus tot het einde leuk.

Samen met de typecoach zorgen we ervoor dat de kinderen aan het eind van de cursus razendsnel en foutloos kunnen typen. Zo gaan ze goed voorbereid naar de middelbare school. We plakken stap voor stap de letters af met gekleurde stickers. 5x per week een kwartiertje oefenen is voldoende voor het opbouwen van de vaardigheid en kunnen kinderen in 12 weken de cursus afsluiten met een mooi diploma.

Pica Typen is er voor thuis en voor op school.
Lees meer
Ontdek de wereld.