Seminar 2016

HET GEHEIM VAN HET KINDERBREIN!
Hoe komt jouw merk tussen de oren.

Waarom denken jongens anders dan meisjes, waarom vinden ze andere dingen leuk, waarom spelen ze met ander speelgoed en waarom presteren ze verschillend op school? Stel nou dat we op al die vragen een antwoord zouden hebben. Dat we precies weten welke verschillen we werkelijk waarnemen, dat we weten hoe het brein van onze kinderen werkt. Wanneer we dat kunnen en eindelijk weten waar deze verschillen vandaan komen, zouden we dit dan kunnen gebruiken in ons onderwijs of juist om je product of dienst aan te prijzen?

Kom alles over dit onderwerp te weten tijdens het Blink seminar op 23 november a.s. in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

SPREKERS
Dr. Roeland Dietvorst
 – Alpha.One
Roeland Dietvorst (Linkedin) neemt je als neuropsycholoog mee in de wereld van het kinderbrein. De werkelijke redenen voor het gedrag van kinderen zijn vaak onbewuste processen in het brein waar ze geen grip op hebben. Roeland geeft inzicht in de hersenmechanismen. 

Manon Beurskens - Monty Amsterdam
Als mede-oprichter van Monty Amsterdam zal Manon (Linkedin) spreken over het Gamification model en hoe bedrijven kunnen profiteren van dit model. Kom erachter hoe motivatie als basis ingezet kan worden.

Ron Huntley - School- en kinderexpert
Als school- en kinderexpert is Ron vaak op basisscholen te vinden. Hij weet als geen ander wat er leeft en speelt bij kinderen en welke verschillen er daadwerkelijk zijn tussen jongens en meisjes. Aan de hand van enkele anekdotes neemt Ron je mee in de (denk)wereld van kinderen.

Datum:            23 november
Ontvangst:      9.30 uur
Locatie:           Het Scheepvaartmuseum
Adres:             Kattenburgerplein 1, Amsterdam
Kosten:           € 195