Naturalis

DOEL: TAILORMADE SPECIAL

In verband met de komst van de Tyrannosaurus rex van Naturalis naar Leiden wilde het museum een tailormade special ontwikkelen, geheel in het teken van T.rex Trix en haar tijdgenoten.

CONCEPT EN SAMENWERKING

Samen met Blink is er een speciale National Geographic Junior T.rex-special ontwikkeld. Deze special is tailormade voor Naturalis en is vanaf september verkrijgbaar in hun museumwinkel. In deze special kunnen kinderen (en hun ouders) nog meer lezen over T.rex Trix, puzzels en knutsels maken en strips en weetjes lezen. Alle artikelen in de special geven, op een interessante manier voor de doelgroep, meer inzicht in het leven van de dino en vult hiermee de tentoonstelling T.rex in Town op zowel een informatieve als leuke wijze aan.

Bij Naturalis willen we kinderen raken met de rijkdom van de natuur. Door hen te laten ontdekken en ervaren. Als er één dier is die tot de verbeelding spreekt en waar je door geraakt kan worden, dan is het wel de Tyrannosaurus rex. Deze legendarische dino is hét middelpunt van de tentoonstelling T. rex in Town. Daar kun je van alles leren over fossielen, evolutie, dino’s en natuurlijk T. rex Trix! Door middel van spelletjes en activiteiten kom je erachter hoe Trix eruit zag, hoe hard ze kon rennen en hoe je zelf een dino kan opgraven. National Geographic Junior is er uitstekend in geslaagd om de aanpak van de tentoonstelling te vertalen naar een special waarin je nog veel meer leest, doet en ontdekt over dino’s (en hun afstammelingen!).” – Corine van Impelen, Hoofd Communicatie & Evenementen

Ontdek de wereld.