Privacyverklaring verwerking persoonsgegevens overig onderwijs

Blink legt in het kader van haar dienstverlening persoonsgegevens vast. Via blink.nl en de websites van onze lesmethodes (blinkwereld.nl, groove.me, plot26.nl. saga.nl, wired.nl) kun je producten bestellen, je abonneren op nieuwsbrieven, gebruik maken van (online) services of contact met ons hebben. Om van deze diensten gebruik te maken, is het noodzakelijk dat je bepaalde persoonsgegevens aan ons verstrekt. Deze gegevens verwerken wij vervolgens.

De verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • het bieden van toegang tot, het leveren van en in gebruik nemen van onze producten en diensten;
  • het kunnen voeren van onze financiële administratie;
  • om je op de hoogte stellen van interessante en relevante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van ons;
  • het opbouwen en onderhouden van onze relaties in het kader van relatiebeheer;
  • om onze digitale dienstverlening te analyseren, onderhouden, optimaliseren en te beveiligen.

De persoonsgegevens die wij verwerken zijn NAW-gegevens, e-mailadres en de vak/vakken die je geeft. Wij zullen vanzelfsprekend uiterst zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens. Je kunt bij ons terecht met vragen over de verwerking van persoonsgegevens via mail op mailadres privacy@blink.nl. Wij zullen je altijd zo volledig mogelijk informeren.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

De bescherming van persoonsgegevens is voor ons een groot goed. We voldoen bij de verwerking van persoonsgegevens aan alle wettelijke eisen die daaraan gesteld worden, zoals opgenomen in de Wbp en de Telecommunicatiewet.
We hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.
Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld en vervolgens worden verwerkt.

 

INZAGE IN JE GEGEVENS, CORRECTIE VAN JE GEGEVENS OF AFMELDEN

Je kunt je eigen gegevens altijd opvragen en verzoeken om correctie of verwijdering.
Wanneer je inzage wilt in de gegevens die Blink heeft vastgelegd kun je e-mail contact op nemen met onze klantenservice via: privacy@blink.nl. Blink zal je binnen 4 weken meedelen welke persoonsgegevens wij verwerken.
Indien je geen prijs meer stelt op informatie of aanbiedingen vanuit Blink dan kun je je uitschrijven. Wij zullen de verdere verwerking van jouw gegevens dan direct beëindigen. Je stuurt hiertoe een mail naar privacy@blink.nl.

 

SUBVERWERKERS

Voor het opslaan en verwerken van persoonsgegevens maakt Blink in sommige gevallen gebruik van subverwerkers. Je geeft Blink, door instemming met ons privacy beleid, toestemming tot het inschakelen van subverwerkers. Blink werkt met de volgende subverwerkers:

  • Mailchimp: voor verzending van de nieuwsbrieven maken we gebruik van een extern mailprogramma namelijk Mailchimp. De voor-en achternamen en e-mailadressen van diegenen die zich aan hebben gemeld voor een van de nieuwsbrieven van Blink Educatie worden in Mailchimp opgeslagen.
  • Highrise: de gegevens van docenten uit het voortgezet onderwijs worden vastgelegd in Highrise (in geval van proefles- of proeflicentieaanvraag, presentatieaanvraag, proefkaternaanvraag, ingevuld contactformulier).
  • UIS: de gegevens van leerkrachten uit het basisonderwijs worden vastgelegd in UIS (in geval van een proeflicentieaanvraag of zichtzending).
  • Audax: de gegevens van leerkrachten uit het basisonderwijs worden doorgestuurd naar Audax voor de daadwerkelijke verzending van de zichtzending.

Met bovenstaande partijen is Blink een Verwerkersovereenkomst overeengekomen waarbij dezelfde beveiligingmaatregelen, inzage en correctie van gegevens van toepassing zijn.

COOKIES

Graag wijzen wij je op de informatie over het gebruik van cookies op onze websites.

Ontdek de wereld.