Hoe word je relevant voor kinderen, hun ouders én leraren?

Blink Partnerships
De kracht van Blink Partnerships is het realiseren van tailormade concepten voor onze partners waarbij we gebruik maken van onze ervaring en expertise en, indien relevant, van de communicatieplatforms van Blink Media en Educatie. Wij helpen jouw merk, product of organisatie relevant te maken voor jouw doelgroep. We hebben een diepgewortelde ingang in het scholenkanaal, een vernieuwende educatieve benadering, staan continu in contact met ouders en hebben ruime expertise in branding, kindercommunicatie en kidsmarketing. Op basis van structureel eigen onderzoek ontwikkelen we unieke cross-mediale concepten. Zo kunnen we de doelgroep op een onderscheidende manier prikkelen en een merk, concept of organisatie verrassend op de kaart zetten.

Blink: Media, Educatie & Partnerships
Samen met Blink Media en Blink Educatie, vormt Blink Partnerships een krachtige kennis-& expertisedriehoek. Met sterke merken als Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior is Blink Media de grootste aanbieder van cross-mediaal edu-tainment in Nederland. Wij richten ons met deze merken op kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, op hun ouders en op de scholen.

Blink Educatie ontwikkelt vernieuwende digitale lesmethodes voor basis- en voortgezet onderwijs, waarbij het écht bereiken van de leerling het uitgangspunt is.

 

Dé doelgroepspecialist 

In een multimediatijdperk vol prikkels, vluchtige boodschappen en snelle trends is het een hele kunst om kinderen en jongeren daadwerkelijk te bereiken en haar aandacht vast te houden. Als doelgroepsspecialist weten wij wat kinderen beweegt, waar zij warm voor lopen en hoe je met de juiste toon de juiste snaar raakt.

Als conceptontwikkelaar denken wij middelenvrij, maar hebben óók de beschikking over een communicatieplatform.
Blink Partnerships gaat te werk vanuit de wensen en focus van onze partners. Uiteenlopende bedrijven en organisaties profiteren van onze brede didactische kennis, ervaring, productontwikkeling en advertisingmogelijkheden. We werken graag samen met partijen die educatie, kwaliteit en innovatie voorop hebben staan.