Ontdek.Werken bij Blink

Planner Onderwijssupport

(32-26 uur)

Blink wil kinderen uitdagen om hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Wij zijn de meest innovatieve uitgeverij van educatieve kindermerken (zoals Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior) en digitale lesconcepten in het basis- en voortgezet onderwijs (zoals Blink Engels, Blink Wereld, Blink Lezen, Blink Nederlands – VO, Blink Engels – VO en Blink Geschiedenis) in Nederland en België.

Dagelijks maken honderdduizenden leerlingen en leraren gebruik van onze lesmethodes. Zij verwachten een soepele gebruikerservaring, die leerlingen motiveert en leraren ondersteunt tijdens de les. Om scholen kennis te laten maken met onze lesmethodes geven de methodespecialisten van Blink presentaties op scholen. Daarnaast biedt Blink begeleiding in het werken met onze methodes en trainingen aan.

Team Onderwijssupport

Team Onderwijssupport zorgt voor een snelle en correcte afhandeling van allerhande klantvragen via telefoon, e-mail en chat; wij zijn het eerste aanspreekpunt voor leerkrachten en docenten met vragen over onze lesmethodes.

Team Onderwijssupport plant presentaties, trainingen, begeleidingsprogramma’s en workshops over de lesmethodes in het basisonderwijs in voor onze interne en externe methodespecialisten.

Voor ons team Onderwijssupport zoeken wij dan ook een Planner Onderwijssupport die dit proces grotendeels gaat overnemen en bewaken.

Wat ga je doen?

Binnen Team Onderwijssupport ben je verantwoordelijk voor het inplannen van presentaties, trainingen, begeleidingsprogramma’s en workshops. Je hebt nauw contact met de collega’s van team Sales en onze externe trainingspartners. Je pakt de verzoeken vanuit scholen voor een presentatie, training of begeleidingsprogramma op en plant dit in, in overleg met de methodespecialisten en de contactpersoon van de school. Je verzorgt na afloop van de presentatie, training of begeleidingsprogramma de facturatie richting de scholen of schoolleverancier.

Jij:

 • Hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Bent nauwkeurig, proactief en oplossingsgericht;
 • Behoudt ook in hectische tijden het overzicht;
 • Kan scholen sales-gericht adviseren over onze lesmethodes en daarbij horende presentaties, begeleidingsprogramma’s en trainingen;
 • Weet op een prettige manier contact te houden met zowel interne als externe methodespecialisten;
 • Bent servicegericht en klantvriendelijk; heb je commerciële ervaring dan is dat een pré.

Wij bieden:

 • Inspirerende werkomgeving en een gezellig en klantgericht team;
 • Een dienstverband van 32-36 uur;
 • Marktconform salaris (schaal 5 van de CAO BTU) en pensioenplan;
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen;
 • Groeiend bedrijf met veel mogelijkheden;
 • Thuiswerken is gedeeltelijk mogelijk.

Op deze functie is de CAO voor het Uitgeverijbedrijf (BTU) van toepassing. Blink is gevestigd op Koningsweg 66 te ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het station. Kijk voor meer informatie op www.blink.nl.

Interesse?

Past deze functie bij jou en ben je enthousiast? Mail dan je C.V. en motivatiebrief naar Linda Buit (linda.buit@blink.nl), teamleider Onderwijssupport.

Ontdek de wereld.