Ontdek. Werken bij Blink

Vacature CoCreator VO Engels

16 uur, per 1 september 2021

Wie zijn wij?

Blink is de meest innovatieve leermiddelenontwikkelaar van Nederland. We ontwikkelen lesmateriaal dat leerlingen uitdaagt om hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Lesmateriaal dat nieuwsgierig maakt en leerlingen zoveel mogelijk zelf op onderzoek uit laat gaan. Samen met de leraar als vakinhoudelijk expert.

Wat ga je doen?

Als CoCreator VO ben je samen met team co-creatie verantwoordelijk voor het onderzoeken en toetsen van al het lesmateriaal van Blink. Je onderzoekt voor het vak Engels op VO-scholen door het hele land of de doelstellingen van Blink worden behaald. Dat doe je door lessen te observeren en in gesprek te gaan met leraren en leerlingen. Aan de hand van jouw observaties en probleemanalyse kan het team van Blink Engels aan de slag met oplossingen.

Wie ben jij?

Je bent een slimme teamspeler die niet bang is om tegen de stroom op te roeien. Je kunt complexe problemen overzien en bent in staat een afweging te maken tussen pragmatisme en de langere termijn. Zelfkritiek is je niet vreemd en je helpt bij het continu verbeteren van de ontwikkelprocessen. Je denkt verder dan alleen het huidige project en je durft vraagstukken met enthousiasme aan te gaan.

  • Je hebt affiniteit met vak Engels en bent een inhoudelijk gesprekspartner voor docenten Engels en leerlingen.
  • Je bent nieuwsgierig naar, en hebt kennis van, de nieuwste gesprekstechnieken en tools die relevant zijn voor innovatie zoals observeren, co-creatie en design thinking.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring.
  • Je hebt een HBO- of WO-opleiding die relevant is voor de functie zoals journalistiek, psychologie of een leraren opleiding.

Wat bieden we?

Bij Blink vind je een dynamische en veelzijdige organisatie waarin ontwikkeling wordt gestimuleerd. We werken als team innovatie en co-creatie veelal thuis of op scholen door het hele land waarbij je voor inspiratie, een fijne flexplek of een samenkomst met collega’s altijd welkom bent op het kantoor. Blink is een informele platte organisatie, waarin we toegankelijkheid voor iedereen belangrijk vinden en iedereen zichzelf kan en mag zijn. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Uitgeverijbedrijf (schaal VI).

Blink is met ongeveer tachtig werknemers gevestigd aan de Koningsweg 66 te ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het Centraal Station ’s-Hertogenbosch. Zie voor meer info www.blink.nl.

Belangstelling?

Mail je motivatiebrief en CV naar ron.huntley@blink.nl met als onderwerp ‘Vacature CoCreator VO Engels’.

Sluitingsdatum; 18 juli 2021

Ontdek de wereld.