Stage Partnerships Blink Media

Stageplek: per september 2018

Functieomschrijving

Tijdens deze afwisselende (meewerk-)stage krijg je veel mogelijkheid om je kennis op het gebied van project management voor het SALES team van partnerships in de praktijk te brengen. Je draait mee met de sales afdeling onder leiding van een van de sales managers. Je bent inzetbaar voor het bijhouden van het crm systeem, het bewaken van deadlines, het meedenken bij de voorbereiding van sales pitches, het zorgen voor tijdige en juiste facturatie door finance enzovoort. Na de inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor een aantal eigen projecten waarvoor het belangrijk is dat je zelfstandig en geordend kunt werken. Je zult veel deadlines moeten bewaken en daarom is het belangrijk dat je gestructureerd en planmatig kunt werken. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief zoals een stageonderzoek.

Profiel

  • 3e of 4e jaars HBO of WO bachelor student, opleiding gericht op commerciële economie.
  • 20 weken beschikbaar voor minimaal 32 uur per week vanaf september 2018
  • Uitstekende project planner
  • Je bent proactief, creatief en accuraat
  • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

Aanbod

Naast een mooie gelegenheid om werkervaring op te doen in een leuke en professionele werkomgeving, biedt Blink een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Over Blink

Blink is een jonge educatieve uitgeverij met passie voor kinderen en onderwijs. Blink ontwikkelt vernieuwende digitale lesmethodes. Voor het basisonderwijs hebben we momenteel 4 digitale methodes: Groove.me (Engels), Grenzeloos (aardrijkskunde), Eigentijds (geschiedenis) en Binnenstebuiten (natuur en techniek). Daarnaast hebben we voor het voortgezet onderwijs momenteel één methode: PLOT26 (Nederlands). Komend schooljaar gaan de eerste scholen starten met Wired voor Engels en Saga voor geschiedenis. Blink is tevens ook uitgever van BoboOkkiWild van Freek en National Geographic Junior.

Reactie

Spreekt deze functie jou aan? Mail je sollicitatiebrief en CV dan naar Odette Clement via odette.clement@blink.nl onder vermelding van ‘Stagiair Blink Media Partnerships’. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Paulien Groeneweg via paulien.groeneweg@blink.nl of 073-85 000 34.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Met het inzenden van een CV wordt toestemming gegeven om deze binnen de organisatie te delen. Deze CV’s worden niet gedeeld met mogelijke andere geïnteresseerden buiten Blink.

Ontdek de wereld.