Inschrijfformulier startbijeenkomst Blink Lezen

In verband met het corona-virus hebben we besloten de startbijeenkomsten niet met alle deelnemende leerkrachten te organiseren, maar met een leerkracht per school; de zogenoemde Blink Lezen-coördinator. De Blink Lezen-coördinator is voor ons het contactpersoon namens de school en aanwezig op een van de drie startbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over Blink Lezen en geven we uitleg over de verschillende thema’s. Ook delen we de leesclubboeken voor de kinderen uit tijdens de bijeenkomst.
De Blink Lezen-coördinator geeft de informatie over Blink Lezen en de thema’s door aan zijn of haar collega’s. Daarnaast maken we ook verschillende informatie-filmpjes voor de leerkrachten die niet op de startbijeenkomst zijn. De Blink Lezen-coördinator is ook degene die de leesclubboeken voor de kinderen meeneemt van de startbijeenkomst naar de school.
Op deze manier hopen we iedereen van alle informatie en boeken te voorzien om goed met het thema te starten. Mocht je daar toch vragen of opmerkingen over hebben, dan horen we het graag.

Ontdek de wereld.