Inschrijfformulier startbijeenkomst Blink Lezen

Om goed voorbereid met Blink Lezen te kunnen starten, organiseren we startbijeenkomsten. Tijdens de startbijeenkomst vertellen we meer over Blink Lezen en geven we uitleg over de verschillende thema’s. In verband met corona hebben we besloten dat alle bijeenkomsten online plaatsvinden. Geef in het formulier hieronder aan bij welke startbijeenkomst je aanwezig bent.

  • Woensdag 28 oktober, van 15.00-17.00 uur
  • Woensdag 11 november, van 15.00-17.00 uur
  • Woensdag 18 november, van 15.00-17.00 uur


Het is belangrijk dat er per school tenminste een iemand bij een van de online startbijeenkomsten aanwezig is. Deze ‘Blink Lezen-coördinator’ draagt vervolgens de informatie over aan haar/zijn team. Wij maken daarnaast filmpjes waarin we uitleg geven over Blink Lezen en de verschillende thema’s. Verder organiseren we in de periode dat je lesgeeft met Blink Lezen een online vragenuurtje om je verder op weg te helpen. Je kunt uiteraard ook tussendoor altijd bij ons terecht met vragen. In de lesomgeving hebben we hiervoor een chatfunctie en je kunt met ons bellen (073-85 000 22) of mailen.

Leesclubboeken
Elke leerling die meedoet met het proeftraject van Blink Lezen, krijgt een leesclubboek: een boek dat ze gezamenlijk met de klas gaan lezen en ze vervolgens mee naar huis mogen nemen. Wij zijn heel erg blij dat we de leesclubboeken voor een gereduceerd tarief bij de uitgeverijen hebben kunnen inkopen zodat we ze gratis aan jullie kunnen geven.
De leesclubboeken sturen we in november op naar de school.

Ontdek de wereld.