Ontdek.Blink Engels

Blink Engels | Groove.me is de eerste complete lesmethode Engels waarbij popmuziek de basis is van alle lessen. Muziek motiveert en enthousiasmeert kinderen! We bieden een doorlopende leerlijn voor groep 1 t/m 8 met daarin verschillende vormen van differentiatie om optimaal aan te sluiten bij de niveauverschillen van leerlingen.

Altijd actueel

Blink Engels: Groove.me is altijd up-to-date met jaarlijks nieuwe songs. Voor groep 5/6 en voor groep 7/8 voegen we elk jaar 8-12 nieuwe lessen toe bij gloednieuwe songs. Deze songs kiezen we samen met leerkrachten en vooral met leerlingen. Ook ontwikkelen we jaarlijks twee lesspecials bij actuele thema’s, zoals de Christmasspecials en de Songfestivalspecials.

Co-creatie

We ontwikkelen Blink Engels: Groove.me samen met onze doelgroep. Op basis van de input die we ophalen bij partnerscholen en krijgen van leerkrachten en leerlingen blijven we voortdurend verbeteren en verrijken. Via panels, partnerscholen en enquêtes ontvangen we waardevolle feedback. Net zo lang tot we weten dat iets in de praktijk écht werkt. Voor minder doen we het niet.

Ontdek de wereld.