Stimuleren van lezen in België.

Stimuleren van lezen is een groot thema binnen het onderwijs. Uit onderzoek blijkt dat het niet uit maakt wat kinderen lezen: boeken, tijdschriften, strips, alles is goed. Als ze maar leeskilometers maken.

Nieuwsgierigheid is dé motivatie voor kinderen om te (blijven) lezen. Daarom zijn er de magazines van Blink. Deze sluiten naadloos aan op de belevingswereld van kinderen, blijven de nieuwsgierigheid voeden en zo het leesplezier vergroten.

Ook dit jaar verspreiden wij weer gratis kennismakingsmateriaal van onze magazines op alle scholen in Nederland en Vlaanderen. Ontdek. Lezen uit nieuwsgierigheid.

Uw schoolbestelling

Het bestellen van schoolabonnementen is eenvoudig.
E-mail of stuur uw aantallen in per post. Nog makkelijker, vul hier online uw bestelgegevens in.

Extra bonnen voor ouders

Extra bonnen nodig voor ouders om zich in te schrijven voor een abonnement? Of een extra bestelformulier voor uw school nodig? Hier kunt u deze downloaden en printen.

10% van de opbrengst is voor u

Als blijk van waardering ontvangt uw school 10% van de opbrengst van elk besteld abonnement. Dit bedrag kunt u zelf besteden zoals u wilt. Deze 10% wordt direct als korting op uw eindfactuur verrekend.

Extra proefexemplaren

Heeft u gratis extra proefexemplaren nodig om uit te delen in de klassen?
Mail ons dan via service.media@blink.nl, bel 073-8500033 of bestel ze online. OP=OP

  • Proefnummer Bobo: 2de, 3de kleuterklas en leerjaar 1
  • Voorproefje Wild van Freek: leerjaar 2 en 3
  • Voorproefje National Geographic Junior: leerjaar 4, 5 en 6

Een kijkje in de magazines

Blink Media is een uitgeverij met passie voor kinderen en onderwijs. Alle magazines worden vol enthousiasme in samenwerking met kinderen, ouders en leerkrachten ontwikkeld.

Pica Typen

Blind typen is een onmisbare vaardigheid voor de toekomst. We hebben daarom, naast onze lesmethodes en tijdschriften, ook een typecursus ontwikkeld geschikt voor leerlingen in groep 5,6,7 en 8. In een reis om de wereld worden type-opdrachten gecombineerd met allerlei weetjes en filmpjes. Zo leren de kinderen in slechts 12 weken razendsnel blind typen. Beschikbaar in Azerty en Qwerty.

Ontdek de wereld.