Contact lesmethodes

Wil je meer informatie over onze lesmethodes of heb je andere vragen aan Blink? In verband met het coronavirus kun je met ons mailen (onderwijssupport@blink.nl), chatten via de chatfunctie in de lesomgeving of het contactformulier op deze pagina invullen. Als je daarin aangeeft dat je gebeld wil worden, bellen wij jou!

We hebben ook de meeste gestelde vragen voor je verzameld. Bekijk hieronder of jouw vraag hier tussen staat.

Selecteer een categorie

Alles Leveringsvoorwaarden Volledig digitaal werken Prijzen Proefmateriaal Systeemeisen
Kan ik een presentatie op onze school aanvragen?

Ja, dat is mogelijk. Vul in dit formulier je gegevens in en dan nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

Kan ik proefmateriaal aanvragen?

Heb je onze proefthema's geprobeerd en je wil je graag nog meer informatie over onze methodes? Vraag dan een gratis zichtzending aan van onze lesmethodes voor het basisonderwijs.  In de zichtzending voor wereldoriĆ«ntatie zitten enkele voorbeeld-bronnenboeken, -werkboeken en -doeboekjes en methodewijzers. Voor Engels krijg je voorbeeld-werkboeken en de methodewijzer opgestuurd. Daarnaast krijg je drie maanden volledige toegang tot onze online lesomgeving. Zo kun je alles rustig bekijken en met je klas al een paar lessen doen.

Vraag de gratis zichtzending aan

Telefoon

We zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar i.v.m. het coronavirus. Laat in het formulier je gegevens achter zodat wij jou kunnen bellen. 

E-mail

Liever mailen? We beantwoorden je mail zo snel mogelijk!
onderwijssupport@blink.nl

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op