Songfestival special 2021

Zing mee met Jeangu Macrooy

Speciaal voor het Eurovisie Songfestival hebben wij weer een gloednieuwe Songfestival special ontwikkeld voor leerlingen van groep 5 t/m 8. Ze leren Engels aan de hand van de Nederlandse inzending van Jeangu Macrooy Birth Of A New Age.

Het lied gaat over ‘veerkracht’ en ‘leven op een authentieke manier’. De leerlingen zingen mee en vertellen over hun afkomst. Ze leren Engelse zinnen waarmee ze iets over zichzelf vertellen, woorden voor landen en nationaliteiten en woorden voor dingen waar ze trots op kunnen zijn.

Gratis voor alle scholen

De special is  voor alle scholen gratis toegankelijk in de lesomgeving Blink Studio. Heb je nog geen inloggegevens? Maak dan gratis een proeflesaccount aan. Je kunt vervolgens inloggen in de lesomgeving, waar je toegang hebt tot alle proeflessen. Je vindt de les in de lesomgeving Blink Studio bij Groove.me niveau 2 en 3 helemaal bovenaan.

Winactie: maak kans op een Songfestivalpakket

De winactie is afgelopen. Gefeliciteerd groep 7 en 8 van OBS de Oanset in Ried!

Het Songfestivalpakket komt zo snel mogelijk jullie kant op. Dank voor alle inzendingen. Wij genieten ervan om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan met de special.

 

Ontdek de wereld.