dinsdag, 19 april 2016

GEU Congres 2016

Net als veel scholen onderzoek je als directie of bestuurder hoe het leerproces op jouw school aantrekkelijker, efficiënter en effectiever kan worden vormgegeven. Hoe kan je invulling geven aan de uitdaging om onderwijs meer te personaliseren? En hoe kan je de kansen en mogelijkheden van ICT daarbij volledig benutten?

Tijdens het GEU Congres 2016 ga je een creatieve dialoog aan met andere scholen en aanbieders van leermiddelen. Daarnaast zie je op basis van trends en ontwikkelingen welke mogelijkheden moderne leermiddelen bieden die vandaag al beschikbaar zijn.

21st Century Skills workshop

Blink geeft op het GEU congres interessante en interactieve workshops over de 21st Century Skills. Hoe ondersteun je leerkrachten om het onderwijs en zichzelf zo te ontwikkelen zodat leerlingen hun 21 Century Skills optimaal kunnen ontwikkelen? Het GEU Congres 2016 is exclusief voor schoolbestuurders, directies en beleidsmakers in het primair en voortgezet onderwijs. Het congres vindt plaats op 18 mei 2016 in de Fokker Terminal te Den Haag.

Meld je hier aan