10% van de opbrengst is voor u

ABONNEMENT VIA SCHOOL
Ouders bestellen hun abonnement via uw school. Uw school draagt zorg voor de incassering van het abonnementsgeld en geeft een totaalbestelling door aan Blink. De magazines worden vervolgens elke 4 weken bij uw school bezorgd. Het is de verantwoordelijkheid van uw school om vervolgens de magazines te verspreiden onder de abonnees. Gedetailleerde informatie over de bestelprocedure ontvangt u bij de levering van de gratis magazines.

10% VAN DE OPBRENGST IS VOOR U
Als blijk van waardering ontvangt uw school 10% van de opbrengst van elk besteld abonnement. Dit bedrag kunt u zelf besteden zoals u wilt. Deze 10% wordt direct als korting op uw eindfactuur verrekend.

LIEVER EEN ABONNEMENT AAN HUIS?
Vindt u het prettiger als de leerling het abonnement direct thuis ontvangt? Doe dan geen schoolbestelling, maar verwijs de ouder naar blinkshop.nl/belgie. Zij kunnen hier online hun eigen abonnement bestellen. Helaas heeft uw school dan geen recht op de 10% vergoeding.

HEEFT U NOG VRAGEN?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst via + 31(0)73-8500033 of mail naar service.media@blink.nl. Wij helpen u graag verder.

Ontdek de wereld.